Generalforsamling Udsat

Til Amtoft Lystbådelaug’s medlemmer.
På grund af de tiltag og opfordringer der iværksættes i det danske samfund, bliver Generalforsamlingen d. 26. marts 2020 er aflyst.
Generalforsamlingen vil blive afholdt på et senere tidspunkt, når Corona smitten er afblæst.
Bestyrelsen og havneudvalget vil fortsætte deres arbejde, med at færdiggøre havneudvidelsen, og iværksætte de tiltag Amtoft Lystbådelaug er forpligtiget til, i det samarbejde der er med Thisted kommune.
Søsætningen vil blive gennemført som planlagt d. 18. april. KL 09.00.
Der er i havnen udlagt en orange bold, i det område hvor den gamle ydermole lå. Denne markering henviser til at der er en pæl, som ikke er blevet fjernet under arbejdet med nedtagning af den gamle ydermole. Der skal desuden henvises til vedhæftede foto, der viser at der i det areal hvor den gamle ydermole lå, er en sandbanke som bliver fjernet på et senere tidspunkt. Det betyder der er begrænset med dybgang!!
Havneudvidelsen følger den tidsplan der er lagt, så når vi skal have søsætning er begge de to nye ydermoler færdige, monteret med to flotte molehoveder. Der mangler stadig arbejde med fiskerikajen, og belægningsarbejde på vest molen.
Uge 14 kommer den rammeflåde som Thisted Kommune råder over til Amtoft havn, så der skal vi have nogle medlemmer til at ramme de pæle ned som mangler i den eksisterende havn, så vi får broer og agter for tøjrings pæle til at fungere ordentligt igen.
Der vil efter søsætning også blive udført en uddybning af primært det område der ligger ud for slæbestedet. Det vil selvfølgelig betyde at vi er nødt til at foretage en omrokering af vores både medens dette foregår.
Bestyrelsen og havneudvalget håber på forståelse og hjælp fra alle medlemmer de kommende år, så Amtoft Havn atter vil blive en attraktiv destination.
Bestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top