Information til Juniorer

!Optimister!

Så starter vi på en ny sejlsæson. Gamle og nye sejlere og deres forældre er velkomne. Mød op onsdag d.24/4 kl. 18, så rigger vi jollerne til, og får en snak om, hvad vi skal lave i den kommende sæson.

Træningen kommer i år til at ligge hver onsdag kl. 18 - ca. 20. De første tre gange er gratis prøvegange. Der er et kontingent på kr. 200,-, som skal betales kontant ved bindende tilmelding senest den 15. maj. Det gælder for hele sæsonen, som løber frem til september med undtagelse af nogle uger i sommerferien. Vi slutter sidst i september, alt efter vejret. Det lave kontingent skal ses i lyset af behovet for forældredeltagelse.
Men kom først og prøv om det er noget for dig. Tag evt. små søskende + voksen med til krabbeholdet (ingen betaling). Vi har nogle rigtigt hyggelige aftener på vandet og på havnen.

Det er nødvendigt med et aktivt forældrehold til at blive på havnen og sysle med de små opgaver, der nødvendigvis vil være i forbindelse med træningen, samt med de mindste sejlere. Det er ingen pasningsordning! Alle forældre skal ikke nødvendigvis møde op hver gang, men selv sørge for, at der er en voksen, der kigger efter barnet, da jeg underviser i sejlads og ikke har et øje på hver finger. Det hele foregår på Amtoft Havn.
Alder: fra 2. kl.

Udstyr: gummistøvler, vandtæt beklædning, gerne våddragt, badesko og godkendt rednings- eller svømmevest (hvis du mangler, har lauget nogle udlånsveste og våddragter).Med en våddragt kan du være våd og have det sjovt samtidigt!

_/) _/) hilsen Amtoft Lystbådelaug, Juniorafdelingen
ved Hendrik Nikolajsen 24999104
Beskeder kører over facebook:
Amtoft Lystbådelaugs juniorafdeling,
Eller, hvis man ikke har det:
bonywoolf@mail.dk
OBS Ny ugedag! ny

Scroll to top